hits

Den usminkede sannheten

15.05.2015 - 08:53 3 kommentarerMed andre ord, fint at dere kjører sminke-og-retusjeringsløse bilder, Det Nye. Det er et kult tiltak jeg kan støtte. Men jeg personlig føler meg fortsatt mer medgjørlig med en dæsj concealer og litt maskara. Vi kan ikke alle våkne opp og se ut som Jenny Skavlan, liksom.

 

3 kommentarer

Aba

15.05.2015 kl.21:19

My thougt excactely! Alle de som bidro i bladet er jo naturlig pene. De som våkner helt rødblusset i trynet ville nok ikke stille opp:)

16.05.2015 kl.10:46

Dere må jo se på det store bilde. Hvorfor bruker vi jenter/kvinner sminke? Fordi samfunnet har blitt sånn. Jeg synes jeg ser verre ut med sminke :P Hater følelsen av at jeg tar på meg en "maske". Men det er jo bare meg. Jeg har ingen problem med andre som bruker sminke. Men jeg synes det er bra at sånne blader tar opp temaet. Det handler jo om at vi skal være fornøyd med oss selv sånn som vi er.

Ingrid dos Santos

16.05.2015 kl.10:55

Anonym: Ja, jeg forstår jo meningen med at Det Nye tar opp temaet og jeg synes det er et flott tiltak. Jeg liker jo bare å sette ting på spissen med en litt humoristisk vinkling.

Men det som er litt interessant er at hver gang jeg går uten sminke får jeg kommentarer dagen lang, der folk spør om jeg er trøtt eller har sovet for lite. Det er ganske irriterende. Jeg sminker meg rett og slett bare for å se mer "våken" ut, ikke for å ta på en maske som endrer ansiktet mitt.

Skriv en ny kommentar