hits

Livet mitt er morsommere enn ditt

04.06.2015 - 06:30 6 kommentarerDet slo meg plutselig her en dag, at ifølge Instagram så lever alle vennene mine så fantastiske, interessante liv. De reiser til palmer og kritthvite strender, drikker fargerike cocktails med små papirparasoller i storbyer og klatrer snøkledde fjell med rosenrøde kinn og Fjellräven-sekker på ryggen. De drar på byen med alle de vakre vennene de har og danser under glitrende discokuler, smiler og ler, tar selfies på jentedoen med andenebb-lepper og tar hoppebilder i parken. De er disiplinerte og trener 6 dager i uken, året rundt. Og så leser de hardt til eksamen i ukesvis, for så å unne seg et stilig velfotografert måltid på den lokale sushibaren.

Et image skapes av å dele bilder fra livet sitt. Hæ, visste du ikke det? Mener du helt ærlig at du bare deler tilfeldige bilder fra hverdagen din, mens det ikke slår deg at livet ditt kan virke imponerende innholdsrikt, over gjennomsnittet interessant, sporty og kultivert? Og ikke minst SUNT?? Ok, greit. Men siden vi først er i gang, her er noen bilder fra en HELT VANLIG dag i min Instagram-feed, da.

Til frokost spiste jeg en skive hjemmelaget grovbrød (Mormors oppskrift, forresten) med mager leverpostei og et glass skummet melk.

#cleaneating #suntoggodt #sommerkroppen2015


...så tok jeg en entur på treningssenteret for å ta den daglige treningsøkten, tok bare 2 timer i dag, pleier å bruke 3, men jeg var litt støl. "Persa" på alle øvelser, da.

Fy faen, jeg er god. #nopain #nogain #fitforlife

Men da jeg var ferdig så hadde jeg så mye energi at jeg dro likegodt ut og gikk en lang tur (5 mil!) for å trekke litt frisk fjelluft og lagre noen gode minner av fjord og furuskog på minnebrikka (også på min egen minnebrikke, nemlig hjernen).

#utpåturaldrisur #norsk #friluftsliv #fitgirl #lovelife

6 kommentarer

Ingvild

04.06.2015 kl.21:36

Innom for første gang i dag - for en fantastisk blogg! :-)

Ingrid dos Santos

05.06.2015 kl.00:15

Ingvild: Velkommen! Så koselig at du liker det, sånt gjør meg glad :)

Julianne

05.06.2015 kl.15:39

Ble inspirert og la nettopp ut et ufiltrert bilde av mitt rotete rom på Instagram. Jeg er også i grunn ganske lei av alt dette "perfekte".

Svein Pettersen

27.06.2015 kl.17:29

Fantastisk. Likte spesielt hashtagene :-)

Ingrid dos Santos

28.06.2015 kl.23:55

Svein Pettersen: Hihi, ja, cheesy hashtags er ganske underholdende.

Trollblomst

13.07.2015 kl.03:20

Jaggu true story i altfor mange tilfeller

Skriv en ny kommentar