Kjære (facebook) venn

Jeg så du hadde lest mailen jeg skrev til deg klokka 13:47, men du svarte ikke. Du er jo så opptatt, det har jeg jo forstått. Så du hadde vært på Ayia Napa i påsken, mora di hadde fått seg en veldig fin bikini. Men er det så lurt av henne å bade så fort etter ansiktsløftningen hun tok i mars? Det bildet av stingene hennes så ikke så godt ut, det er så kjipt med infeksjoner altså. Jeg håper det går bra med henne. Her om dagen vettu, så var jeg på kino og så den filmen du var og så forrige onsdag. Sprøtt at vi begge liker Tarantino! Ser at vi har mye felles, du og jeg.

Så forresten at eldstedattera di mista en tann på mandag, så stor hun har blitt! Jeg syns det virker som det bare var igår at du la ut det bildet av det nyfødte nurket, men det er jo seriøst 5 år siden allerede. Som tida flyr. Hun gleder seg vel til å få seg en lillebror, kan jeg tenke meg… når har du termin igjen? Holdt på å le meg ihjel av den barten du hadde tegna på ultralyden, du har så bra humor ass!

Herregud, jeg begynner å stresse skikkelig med #sommerkroppen, jeg. Det er jo bare 2 måneder til sommeren, hjelp! Du la jo om hele dietten som nyttårsforsett.. kan jeg få spørre deg om hvordan det går? Så før-bildet ditt på Instagram, blir spennende å se etter-bildet om noen uker. Og bare drit i de kommentarene du fikk om strekkmerkene, de er bare misunnelige. Har vurdert å begynne på lavkarbo selv, og jeg ser jo at du er veldig dedikert. (Den baconsausen du la ut bilde av må jeg bare ha oppskriften på, det så digg ut!) Hadde virkelig satt pris på om du delte noen tips med meg. Virker som du har peiling.

Jaja, jeg må nesten på jobb nå. Ta en kaffe en dag? Føler at vi har så mye å ta igjen. Tenk at vi ikke har sett hverandre på 20 år!? Som tida flyr. Sjukt.

3 kommentarer
  1. Ja, sant det. Det er jo mye positivt med sosiale nettverk og altså! Det føles jo litt rart å ha venner man føler man kjenner men har aldri møtt.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg