Boobs

 

Mitt første (bevisste) møte med pupper var på en Barbie-dukke. Jeg samlet på de da jeg var liten, og de ligger fortsatt i en massegrav av plastikk i boden, alle 80 stykker. Kort tid etter ble jeg introdusert for Baywatch. Jeg visste ikke om silikon på denne tiden, men jeg husker jeg tenkte “Jeez, så kult at når man blir voksen så blir puppene så store at de står rett ut!” …og med det begynte jeg å glede meg litt ekstra til å bli voksen.

Etterhvert som tiden gikk og det ikke skjedde like dramatiske ting på brystkassefronten som jeg hadde håpet på, så begynte jeg å stille spørsmål ved det hele. Hvordan få den ideale kvinnekroppen samfunnet har hinta at jeg burde ha- og hva skjer hvis jeg ikke får den? Det stoppet ikke der.

Ikke lenge etter oppdaget jeg at leggene gjerne kunne gro to til tre hår ut av en pore, mens på hodet var det alltid bare ett- ett veldig tynt hår, i hver pore, som igjen stridet mot det som var forventet av meg som ung kvinne.

 

 

Her sprada Pantene Pro-V damene rundt, med det som tilsvarte ca 15 hoder med hår for meg, på tv som om ingenting var skjedd. Hallo? Er dere klar over at dere satte meg opp for et uoppnåelig, livslangt ønske om urealistisk tjukt og skinnende hår? Takk skal dere ha!

Det hjalp ikke at jentebladene sendte regelmessige blanda signaler. Her snakker vi “du er perfekt som du er” artikler etterfulgt av annonser fra plastisk kirurgi klinikker og Grete Roede-kurs. Å komme i bikiniform er noe jeg har prøvd på i årevis- jeg har ennå ikke fått det til.

 

 

Jeg kan ikke gå så langt som å si at jeg har utviklet spiseforstyrrelser av all denne utseendesfikseringen, men det er selvfølgelig veldig kjedelig når man ikke er spesielt “Large” i det virkelige liv, og må kjøpe den størrelsen til tider for at det skal passe. Men nå til dags holder det ikke å være tynn- man skal helst ikke eldes heller.

Det toppa seg da jeg var i et parfymeri her forleden. En skrukkete og nokså innpåsliten ekspeditør skulle på død og liv selge meg en anti-rynkekrem som kosta mer enn en flybillett med Widerøe. Det fins vel ikke noe verre enn å bli prakka på ting man ikke vil ha, når man egentlig bare har lyst til å titte litt i butikken alene i fred og ro.

 

Slå den du.

6 kommentarer
  1. Dette var da en utrolig herlig blogg 🙂 Jeg ble sendt hit av Siv, og jeg digger blogger med både ironi og tegninger 😉 Har det samme mye selv, pluss litt bilder også da i ny og ne.. Dette var skikkelig herlig, jeg kommer nok innom igjen vil jeg. tro. Jeg er eldre enn deg, og kjenner veldig til dette med hår, rynker etc… og jeg har aldri fjernet hår på legger eller nappet øyenbryn.. Jeg blir sett skikkelig på som en hippie tror jeg, ha-ha 😉

  2. Var innom bloggen din, morsomt at du også har fine små tegninger av deg selv. Det liker jeg! Og du skal ha en klapp på skulderen for at du har klart å la være å “pelle” på kroppen din. Jeg kan nok ikke si det samme dessverre… men det har blitt mindre med årene da.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg