1. ja, akkurat sånn er det ofte, og når ting ser veldig spesielt ut,er det ganske pinlig å stå bak folk i kø f eks, uten å kommentere det i hele tatt også 😀 Jeg hadde samme opplevelsen med en knallrosa jakke her i vinter, bak dame i kø, sto der som to teite tvillinger 😉

  2. Hehe, ser det for meg. Det er litt kjedelig når alle butikkene nå til dags selger det samme.. Men men, sånn har det kanskje alltid vært, det er bare mer tydelig nå som vi har internett.

  3. Eller så er det noe med at nå er det også mye SPESIELLE klær, på en måte… Og det blir ENDA mer synlig, hvis det da er LIKT 😀 Før i tida gikk kanskje alle rundt i blå dongeri, og man kicket ikke så veldig hvis noen hadde lik, men en stripete bukse, en jakke med veldig knall farge, tights med tegneseriemønster osv… blir såpass spesielt at man SER lett hvis andre har lik, og komisk hvis det er MANGE i tillegg 😀

  4. Ja, du sier noe der. Jeg pleier å kjøpe ting jeg liker med gjennkjennelige print, for så å gjemme det bort til det har “roet” seg litt. Funker det og 😉 Ellers har jeg nesten bare ensfargede klær i skapet.

  5. Heisann!

   Så artig med stripene!
   Jeg leverte bare animasjoner til hovedfaget. Det ble altfor mye med både det og realfilmsnuttene, så halvveis i redigeringa fant vi ut at nok var nok, så videoklippene ble bare redigert halvferdig. Kom på at noe ligger på Imovie. Harddisken på den gamle maskina ble umulig å åpne. Driveren takka for seg.
   Likevel lar det lar seg åpne gjennom den nye harddisken, men det er ikke satt sammen skikkelig! Og som sagt det er ikke alt. Råmaterialet er intakt på tapene. Burde få det over på en DVD og gjort noe med det en gang i tida, for det er mange vakre og stemningsfulle scener der.
   Vi får se hva det blir til om et par år…. da vil jeg kanskje vie mer tid til egne kunstneriske aktiviteter.

   Veldig koselig at du tok kontakt. Håper du har det bra ;:OD)
   Klem

  6. Er det animasjon er jo også det veldig interessant! Jeg er jo utdannet animatør også vet du 😉 Kanskje en dag jeg er innom Frstd så kunne jeg tatt en tur og hilst på. Er du fortsatt på Glemmen?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg