Paradise Hotel 2015, dag 1: En liten intro

E1

 

Jepp, nettopp ferdig med å se første episode av Paradise Hotel 2015 og det ser lovende ut. Orka ikke engasjere meg i fjorårets sesong (av ren latskap), men i år føltes det både riktig og uimotståelig å dele mine tanker med dere. Så en rask re-cap med noen av høydepunktene coming right up!

Første tanker om årets Paradise: En pompøs åpning med neddempede farger gjør introen på grensen til classy, men det tar ikke mange sekundene før både jenter i bikini og fistpumps melder sin ankomst, så stryk det jeg nettopp sa. En blond jente forteller at hun skal “være seg selv, men kynisk, og ikke stole på noen.” (Hva er det som egentlig er igjen da? Det lurer jeg på) Ah, big statements, give me more!

Guttesilhuettene byr på noen lovehandles, og vi forstår med det samme at det blir en fin blanding av unge menn i alle former og fasonger. En av de første guttene er så opptatt av å se i kamera, at han ikke engang treffer glasset han prøver å sprute litt sodavann oppi. Noe tilsier meg at det kan bli vanskelig å få seg jobb som bartender når du kommer ut, lille venn!

Tar for meg et lite knippe deltakere i dag:

Christian Fredrik, fra Stavanger, er første gutt ut. Jeg blir litt letta når han selv påpeker at navnet hans er veldig langt, så bare:

 

E2 copy

 

I år er det kun et kjent ansikt (for min del), og det er selveste Knut Eirik fra Stylistene. Han kan melde at han har tatt Botox i panna, synes fattige folk som lukter svette er skikkelig turn-off og har lyst til å vinne hele greia. (hvem har ikke det?)

 

E3 copy

 

Sara, 22 år, studerer filosofi (men tar det ikke spesielt seriøst), og er ikke spesielt glad i dyr (hun er redd for dem). Vi har også en del felles, hun og jeg, hun liker nemlig taco og mener at “alt ordner seg” for snille piker. Martine er fra Drammen, 21 år og er både solbrun, blond og veldig glad i hester. Hun er også tilhenger av “alt ordner seg” konseptet, og dere vet hva jeg synes om det. Dessverre er hun også en av de som lager egne regler når det gjelder prosentregning, og sånne kan man aldri stole 110% på, så ett minuspoeng for det. Triana får terningkast 5 for den fine kjolen som jeg først trodde var en fancy jumpsuit.

Christopher er en kar med masse tatoveringer, som ser på seg selv som en badass, mens han svinger seg litt usikkert mellom noen tynne trestammer. Han vil helst ikke ha sex på TV for mammas skyld, men å si ting som “den største turn-offen ved en jente er hårete mus” og “med gras på matta så speller jæ’kke” er helt innafor, altså. Han har også misforstått det engelske uttrykket “Time will show”, som er i grunn litt pinlig på landsdekkende TV. Jaja, ordner seg vel for deg også, Chris.

 

E4 copy

 

Mathias er 22 år og en student fra Oslo. Ser han lett kan bli hotellets klovn (og det kommer ikke helt uanstrengt, for å si det sånn). Det som fascinerer meg kanskje mest ved han er den lille fliken på kapsen hans, som dingler nedover panna når han snakker… Jo! Og så lever han hver dag som det var den siste! Shit, jeg har alltid lurt på hvordan dette fungerer i praksis, så jeg følger spent med, Mathias! Mitt favorittlivsmotto, vet dere som har fulgt med i det siste.

 

E5 copy

 

Når alle har fått velge seg en partner, kommer Triana med SJOKKnyheter og så kommer det hvite guttelaget inn. Noen av de er høye, blonde og blåøyde, og kan egentlig minne om de to guttene fra Funny Games. De er også en rak motsetning til de første gutta, som egentlig ser ut som de alle hører hjemme på en eller annen bar på Grünerløkka.

Til jentenes store begeistring blir det satt 2 gutter til hver jente, en fra svarte laget og en fra hvite laget. Av alle som presenteres fra det hvite laget kan jeg melde at:

Harald, som er 21 år og fra Steinkjer, sliter ikke med lav selvtillit. Han vet nemlig at han kan beskrives som “Guds gave” til kvinnene, og det spørs om ikke mormor og farmor, som sitter spent og følger med fra hjemlandet, har hatt et finger med i spillet når det gjelder hans taktikk i PH. Har også tatovert etternavnet sitt på underarmen, i tilfelle han skulle glemme hvor han kommer fra.

Svensken, en 21-åring som heter Pierre, er fra Falkenberg (et sted i Sverige!). Han er partysvenske og proud of it! Han elsker sex, har litt dårlig hukommelse når det gjelder sitt eget livsmotto og har litt svårt for å forstå norsk, stakkar. Han er også selverklært livsnyter, og det innebærer ikke så mye jobbing, da, kan du si.

 

E7

 

Nok for i dag, dere, jeg har faktisk viktigere ting å gjøre også, som å vaske tøy og stå på rulleskøyter. Det er mye å ta av her, så vi snakkes garantert snart igjen!

2 kommentarer
  1. Bra insj, Ingrid! Nå som Filter har gått i eksil trenger Pærraelskerne et sted å kommentere og søke trøst. Gode observasjoner, for ikke å snakke om illustrasjonene! Gleder meg til å følge med. Men håper inderlig det blir en daglig greie, du vil vel ikke ha flere Pærra-føgeres død på samvittigheten?

   Så over til viktige. Årets Pærra. Jeg savner allerede Lab, og det virker ikke som det finnes flere i Norge enn han, ellers hadde han garra vært der inne. Men bråkjekke og psykopatiske trøndere finnes det tydeligvis utømmelige mengder av. Den sorte gjengen virker såklart hyggeligst, men dette er ikke hyggeklubben, det er Pærra (!!), så håper produksjonen sender inn noe krutt etterhvert. Gleder meg til fortsettelsen, og digger at du er igang, Ing! Hjerte hjerte.

  2. PS: Rulleskøyter eller Rollerderby er IKKE legitim grunn til å la Pærrapennen ligge…. 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg