Paradise Hotel, dag 2: Ja, hva skal man si?

W1


Triana tok på seg noe litt mer casual i dag, skulderen henger tilogmed utenfor kjolen, som er pyntet med sånne små, røde bomullskuler som man kan kjøpe på Panduro for å lage julepynt, det er casual, det!

Det er første morgen på hotellet.

Awkward silence rundt frokostbordet. Svarte og hvite laget er SÅ sykt forskjellige, det er så å si umulig å føre en samtale sammen… helt til de finner ut at de har noe felles, nemlig at alle må bæsje. Et velkjent dilemma når du deler bad med en snerten dame du nesten ikke kjenner og i tillegg vet at du har et lite publikum av regissører og klippere som sitter og vitner det hele. I feel you, bros! Hadde slitt med det sjæl. Keep it in, sier jeg bare.

Det kommer brev, nå må jentene velge et av lagene. Bad vørses da Good, sier Svensken. Er ørene hans blitt spissere siden sist?

Mathias, som fniser hver gang han ljuger, er jo en sånn partner man kan stole på da. At ikke jentene har skjønt det, sier jo litt om mengden livserfaring en sørlandsjente på 20 år bærer på- relativt lite. Neida, de velger å stole på Harald og Kevin, de. Haha! Favorittøyeblikk: De hvite smisker med jentene på senga, så kommer de svarte for å “krææsje litt” og Christian (CF?) støtter seg mot skyvedøren så den glir igjen, mister balansen og redder seg inn med et skjevt smil. Det er de små øyeblikkene…

Brev til gutta! Hvite blir sendt til Venus, sorte til Mercurio. Første oppdrag. Det laget som ikke blir valgt av jentene må sende hjem en gutt… Det hvite laget må lese brevet 5 ganger før det går opp for dem at det er en fra det andre laget de skal velge for eventuell utsendelse. Phew! Kunne blitt pinlig om misforståelsen ikke hadde blitt oppdaget i tide.

Parsplitt-sermoni. Jentene velger det hvite laget!? Kose Stavangergutten Fredrik må hjem, han med den quirky hatten, dialekten og alle de fargerike tatoveringene. Jeg blir også litt skuffa, må innrømme det. De spiller av en liten montasje med godlåta fra Chicago, “If You Leave Me Now”. i bakgrunnen, og jeg får nesten en tåre i øyekroken mens de mimrer tilbake på alle de 10 timene med latter og bonding de har fått på hotellet sammen. I et forvirret øyeblikk viser Fredrik finger’n til sitt eget lag og bare, “See you on the flipside, motherfucker!” Jeg har en følelse vi får han tilbake om en liten stund altså, merk mine ord.

De svarte flytter inn på Solo, studentkollektiv-style. Kevin byr på litt mer av seg selv, fyren er jo like pen på innsiden som på utsiden. Vakkert.

Jentene begynner å føle at de kanskje har valgt feil og gitt de hvite mye makt (No shit, Sherlock!), heldigvis får de beskjed om at det er fest. Fest løser alle problemer. Her sminkes, sprayes og pushes det for harde livet, før alle blir helt gærne og danser på bordet. Det tar ikke av før alle står på bordet og rister på minst 2 kroppsdeler samtidig. Yay!

Får litt flashbacks til gode gamle pysjamasparties som man hadde som barn når de svarte legger seg for natten. Koselig.

Stort mer er det ikke å si om denne episoden, håper på mer drama/action/komedie i morgen. See ya.

4 kommentarer
  1. Bra oppsummering, snuppa! Jeg har liksom allerede begynt å mislike Kevin og Harald, men de må for all del ikke forlate programmet. Da hadde det ikke vært mye igjen.. Virker som produksjonen har slitt med å få inn noen jenter på samme nivå som gutta i år. Meget få gullkorn fra dem til nå. Håper på mer fremover. Men en bedre start enn fjoråret, alt tatt i betrakning.

  2. Ahahah, fantastisk. Jeg er litt stolt over å kunne si at jeg aldri har sett en episode av Paradise Hotel, og har ikke noe videre trang til å endre på det etter det her. Men ganske underholdende å lese din oppsummering av det hele 😀

  3. Enig at det ikke er kommet inn så mange “gullkorn” når det gjelder bad girls. Men kanskje de sparer på de til senere? Pierre er kanskje den minst sympatiske… med det lille, spisse alve-ansiktet. Jonas kunne egentlig vært en av de “snille”, tror ikke det fins mye vondt i han egentlig. Men faen, Kevin!! Han er så høy på seg selv, det er helt kvalmende!

  4. Jeg holdt meg i mange år, men så fant jeg ut at det er ganske underholdende. Men fint om folk kan lese mine re-caps uten å ha sett det og fortsatt bli underholdt 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg