Paradise Hotel, dag 3: LOVE U BOYS

H1

 

Jeg er så fascinert av det vekslende oppned-smilet til Christopher når han snakker! Og øyenvippene til CF er virkelig sånne vipper alle jenter kan bare drømme om- er de ekte, tro? Sara er skuffet fordi Fredrik måtte ut. Nå sitter hun igjen med Jonas, og det virker ikke som de har så veldig mye å snakke om der de ligger i senga og stirrer tomt ut i luften.

Svensken får stjerne i boka for å assistere Isabel med litt fyllespying, hadde virkelig ikke trodd det om han. Så har han kanskje noen bittesmå empatiske molekyler langt inni den muskuløse sjelen sin, han også. Dagens første nevnverdige høydepunkt, derimot, må være håret til Harald! Nå skjønner jeg plutselig hvorfor han kjører den glatte sleiken. Hadde jeg også gjort hvis håret mitt så ut som en pakke med Ramen-nudler au naturelle.

Det kommer et brev, Martine leser høyt. “Kjære jenter, hotellet er innvandert (jepp!) av kjekke gutter som kjemper om deres gunst, det kan være utmattende å være gjenstand for slik beundring. Derfor skal dere nå dra på en utflukt hvor dere kan slappe av og lade batteriene.” Emilie gleder seg til å komme litt vekk fra hotellet, for de har jo vært der så lenge, liksom. Hele 2 dager. Yikes.

Gutta har en ganske artig samtale om hva slags dyr de kunne tenke seg å være. Mads vet usedvanlig mye om mus. (“Mus kan komme seg gjennom et høl som er 3-4 ganger mindre enn seg selv!”) Mathias ville vært en ørn, for da kunne han både gått og flydd. Svensken synes kanskje at det er enda kulere å være en papegøye, for papergøyer kan prate også! Godt observert, Pierre. Godt observert!

Jentene drar ut på tur, guttene løper på do for å drite. Svensken synes det er slitt slitsomt at alle de norske guttene snakker så mye om bæsj. Kulturforskjeller, ass. Han er DRITTLEI all den bajspraten. Jeg er kanskje litt enig med Pierre her, altså.

Jentene koser seg med litt rosécava på stranda og får nytt oppdrag. En av jentene må ofre sin partner for å få en stor makt. I mens er det dagsfylla på hotellet. (Bygdegutten hadde blitt så glad nå!) Tror kanskje Mathias er minst like begeistret. Han drar noen moves jeg sent vil glemme, dessverre.

Martine synes Pedro (hehe) og Harald styrer hele opplegget. Tror vi kan vente mange gullkorn fra denne munnen i fremtiden. Jentene drar tilbake til hotellet og forteller at Sara har ofret sin partner for makten, så Jonas må hjem. Synes han tar det veldig pent, hadde det vært meg hadde jeg dødd av avvisningsangst. Rejection, det verste jeg vet.

Pandoras eske, Sara og de 4 svarte gutta samles! Sara må avgjøre skjebnene til de svarte laget. Det blir:

Fredning: Mathias, Partner: CF, Sjekke ut: Christopher, Står som han er: Knut Eirik 

Fint å se at Chris viderefører “en siste hilsen på speilet.” Han har gjort leksene sine, for å si det sånn. LOVE U BOYS. Peace out!

2 kommentarer
  1. Vil primært beklage antallet usympatiske trøndere i årets pærra, til vårt forsvar er de to største klysene skogtrøndere og når du oppdras av Levanger Badeland, Esso Gråmyra og en ustabil internettlinje, så stiller en ikke akkurat med blanke ark i livets lotteri. Han siste, med veldig røde lepper (no homo), fascinerer meg mer enn han irriterer meg, både med hjemlengsel på første dag og et ønske om å være en mus for å krype inn i små (rumpe?)hull. Selv ville jeg ha vært et nebbdyr, mest pga at platypus klinger veldig godt på utenlandsferier og at det er det eneste pattedyret som legger egg. Slipper pattedyrenes grisete fødsler og fuglenes gulpemating, skummer fløten mao.

  2. Altså, fluffy lips som jeg liker å kalle han… Jo mer man ser han snakke, så tenker jeg “Hvordan i all verden kvalifiserte han til det hvite laget?” Makan til oppblåste egoer skal man se langt etter, får helt bakoversveis! Ps. Platypus er kult bare pga navnet. Er det en sånn en Joppe fra barneTV var?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg