Paradise Hotel, dag 4: Skal aldri si aldri!

K1

 

Sto opp i dag og bare OMG! Første parsermoni! Fikk nesten ikke sove i natt. Neida. Men seriøst, Triana har på seg den røde bomullskulekjolen igjen? Er ikke det skikkelig fashion no-no? Hva ville Jan Thomas sagt?? Jeg skal la det gå denne gangen, Triana, jeg har nemlig også vært på ferie i Mexico og da kunne jeg jo ikke ha med en ny kjole for hver dag. Man skal trossalt betale i dyre dommer for den overvekten.

Mathias er så glad fordi han slipper å bruke hodet i dag. Mathias skal bare lage is (?), sole seg, danse og bade. Jeg har store problemer med folk som snakker om seg selv i tredje person. Vet ikke hvorfor, vet du?

Emilie synes Kevin virker “sykt ærlig”! Haha! Ingen kommentar, din menneskekjenner. Trodde først at Isabel og Pierre hadde pult, men heldigvis ikke (for Isabels skyld altså, svensken synes jo det er kjempekjipt).

Mathias bruker noen vakre metaforer om atomkraft og Hiroshima for å beskrive hvor mye han må på do til Knut. Fresht. Gutter, det er ingen jenter som blir sjarmert av avføringshistorier.

Frokost. Brev! Alle er stressa, det er jo flere som må hjem i kveld. Mathias derimot, han har fredning og har det superchill, så han bestemmer seg for å pumpe jern i fire og et halvt minutt for å “se bedre ut på TV i kveld”. Emilie og Kevin prater litt om hvem han skal stelle seg bak, Emilie synes hans skal stå bak Martine. Bra, fraskriv deg alt ansvar! Hadde jeg også gjort.

Svensken og Noodlehair prater om hvor kjedelig det er at jentene ikke vil ha seg. Forstår skuffelsen, men vi vet jo fra noen teasers at det blir litt action i dusjen snart, så jeg er ille spent på hvem som får seg noe!

Bassenggymnastikk. Musikk. Får litt sånn Baywatch-musikkvideo-vibe. Emilie griner litt fordi hun ikke vil sende hjem noen. Hun er jo for snill til å være en skikkelig taktisk spiller. Spørs om man kommer så langt med det da?

Dramatisk soundtrack mens Knut tømmer en hel hårsprayboks i håret før parsermoni. This guy means business! Parsermoni… eller skoleball på ungdomsskolen? Her er det minst en kilo med paljetter og en meter kjolestoff fordelt på 5 personer.

CF er låst til Sara og går først. Mathias, fredning, går til Tina. (Kevin får crazy eyes!) Pierre til Isabel. Harald til Martine. Mads til Emilie. Knut til Isabel. Kevin til Emilie. (Ser at høyvannsbukser er trenden om dagen. Visste du at sånne bukser kalles “ankle grazers” i USA? Dette kunne Knut sikkert fortalt deg, han er jo stylist!)

Isabel velger Pierre. Emilie er helt ødelagt, og bare “Jeg kommer til å ta valget mitt utifra hva jeg føler og tenker selv.” Det var da godt at du tar hensyn til deg selv, nemlig ingen andre som gjør det her. Hun velger Mads.

Mads begrunner Emilies valg med: “Alle sammen liker mæ da, for jæ e den jæ e og lage mye liv og artig og sånn. Så jæ tru kanskje det e det jeg skårer veldig mye på.”  Herlig med såpass mye selvinnsikt. Og selvtillit.

Kevin begynner å grine! Wtf! Trodde ikke han var i stand til å uttrykke denne typen emosjoner. Emilie synes det er trist at Kevin er ute, men hun skal besøke han i Trondheim.. nei, Steinkjer…nei! Levanger! (Tror kanskje ikke du skal sitte og holde pusten, Kevin, mye som tilsier at hun ikke kommer frem.)

Knut pakker de sorte Nudie-jeansene sine. Vi ser en montasje av Knuts tid på hotellet… Tenker det er like greit at han blir sendt hjem nå, før han utvikler tredjegrads KOLS fra all kjederøykingen. Dra hjem og style en photoshoot i Oslo, Knut, det er der du hører hjemme! Du er uansett for snill til å være en sleazy PH-spiller. Keep it classy.

2 kommentarer
  1. Katastrofe at Kevin røyk. Ikke etisk, men rent underholdningsmessig. Rent etisk er jo hele programmet fortapt uansett. Men regner med psykopaten med det fine smilet kommer inn igjen, produksjonen begynner å bli gode til dette nå. Har du sett noe mer patetisk gråting enn Emilies? Smil- gråt- smil – gråt -smil -gråt- le -gråt. Jeez. Blikket til Kevin får selveste Derek Zoolander til å bli mo i knærne, den gutten måååå inn igjen! Jeg klarer ikke helt komme over dialekten til nonnen fra Stavanger! Minner meg om en viss håndballspiller som designet sin egen bryllupskjole for å fremheve tramp-stap-tættisen sin.. nevner ikke navn. Ellers, meget bra du holder det gående, men savner betrakninger underveis. Vet det tar lengre tid, men det er jo også morsommere! Kom igjen a! Jeg hjelper gjerne til.. 😉
   Mens jeg er igang.. Årets radarpar ser ut til å være Yin og Yang. Krølle og Svensken. Her blir det gullkorn, lav selvinnsikt, prating uten filter og mye kåtskap fremover. Dette blir jævla bra tror jeg. Spent på å se om det er selveste Kim Kardashian eller Nicky de har fått inn på hotellet i neste uke. Klipperne har fokusert mye på bakenden hennes iallfall.. Er det forøvrig noen andre som har sett at hun blonde… hmm, husker ikke navnet, men hun er klin lik Sid fra Istid-filmene! Takk for meg. PS: For dårlig innsats i kommentarfeltet her… 🙁

  2. Du får pitche idéer Siggen! Vært en travel uke vettu, men begynner å komme inn i det nå. Jeg håper det er en C-kjendis som kommer inn! Kanskje en blogger eller utdanka talentkonkurranseartist?! Vi venter i spenning.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg