Paradise Hotel, dag 5: Å by på seg sjæl

E1

 

I dag kommer det en ny jente inn i huset, juhu! Så pirrende og spennende liten introduksjon, der hun stikker den krokete storetåen sin i elven og begynner å vaske kjolen sin i vannet. Som rett ut av O Brother Where Art Thou, bare mye, mye mer trashy. Hvem er den mystiske kvinnen i vannet? Det vi vet er at hun har minst 3 lag med seig lipgloss smurt over leppene, som det lange brune håret bare venter på å bli sugd inntil. Og hvit blonde g-streng. Dette ser lovende ut.

Gutter, ønsk Elin, 21 år, velkommen på Paradise Hotel.

Som den introverten jeg til daglig er, var jeg spent på å få noen tips om hvordan man kan by mer på seg selv. Du skjønner det at Elin, i følge gutta på hotellet, er en ekspert på nettopp dette! Så her er ting du kan si og gjøre for å bli bedre likt i en ny gruppe med fremmede mennesker:

1. Kle deg som Pocahontas. Alt som minner om Pocahontas er egentlig overraskende sexy. Så dropp sko og bh, heng noen fjær i håret og putt et lite pannebånd av blomster/stein/perler rundt panna. Ha håret løst og i midtskill. Vass i en elv. Slår aldri feil!

2. Start en drikkelek. Viktig at du bare stiller sexspørsmål, så alle får vite hvor vill du er i senga. Fortell gjerne om den fingeren du fikk i rompa i helgen også, det er alltid en icebreaker.

3. Kyss alle du kommer over, både gutter og jenter. Var det noen som ikke klina med Elin i kveldens episode, egentlig? Tror jammen t.o.m. Emilie fikk seg et lite kyss idét de ble BFFs. Hun kan du sikkert stole på vettu, Emilie.

4. Foreslå nakenbading! Utover kvelden, når promillen har nådd høydepunktet, er det ikke dumt å lufte silikonpuppene for en liten “skinnydip”.

5. Ta klesvasken i elven. Ser ut som man blir veldig populær, pluss at man sparer miljøet! Vinn-vinn.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg