Forspranget

Yes, endelig. Nå er den her. Viktig Høytid Vol. II, også kalt Påske. Jeg har ikke et sekund å miste. Nå som dere drar ut på hytta/fjellet, hjem til familien eller til syden, skal jeg bruke tiden min godt. Dere kan bare sitte der i Kari Traa superullundertøyet deres foran den knitrende peisen, mens dere propper i dere palmeoljemarinerte sjokoladeegg fra Freia, fylt av kvalmende seig krem som dere graver ut med en skitten pekefinger med litt for lang negl.

Jeg skal utnytte dette lille forspranget, mens resten av samfunnet står på pause. Jeg har nøyaktig 6 dager på meg til å komme ovenpå igjen. Planen er slik:

Hver morgen skal jeg trene styrke i 1 time, etterfulgt av 1 time med kondisjonstrening, kanskje løpe litt på mølla eller rundt Sognsvann (kommer litt an på været). Dette er for å få et lite forsprang på #sommerkroppen selvfølgelig. Og så skal jeg gjøre vanndrikking til en ekstremt hyppig vane, få i meg rundt 5 liter om dagen. En liten detox kan man vel kalle det. Alt jeg putter i munnen skal være über-økologisk, altså ikke bare litt økologisk, men så sunt at du blir nesten 3 år yngre bare av å se på den lille agurkskiven som hviler fredelig på knekkebrødet. Så kan alle de taperne som legger ut bilder av overfylte påskeegg bare gå og legge seg egentlig, du er en godt voksen person, spis marsipan og smågodt når du vil for faen, og ikke la en godt markedsført høytid tvinge deg til å gjøre ting fordi du føler at du må for å bli godtatt av samfunnet. Jesus. (Pun intended!)

Så skal jeg gå på visning og finne de fineste leilighetene i Oslo by, der jeg kan vinne budrunden i fred og ro uten noe konkurranse, mens dere stropper på dere skiene og pakker enda flere kalorier i form av Kvikk lunsj og kakao inn i Fjellräven-sekkene, før dere kaster dere i en klynge foran iPhonen og tar 14 selfies med solbriller på. Ut på tur, aldri sur!

Mens dere om kveldene samler dere for å løse påskenøttene på TV, ja, da skal jeg begynne å skrive på den romanen jeg har planlagt det siste halvåret. Den er så å si ferdig, i hodet mitt vel å merke, må bare få den ut på skjermen. Når den er ferdig nedtastet, dvs. kanskje rundt kl 13 på Påskeaften, da skal jeg endelig designe nye visittkort. Må smi mens jernet er varmt, vet du. Ny hjemmeside, nytt image. Skal også lage meg en fet ny logo. Uke 15 skal starte med et brak, det skal jeg love deg.

Så, når alle de 16 familiemedlemmene dine samles rundt middagsbordet for å spise lammestek eller hva det nå er dere spiser, dere med store, happy og ukompliserte kjernefamilier, da tenker jeg at jeg skriver et par blogginnlegg om Tinder og utfordringene singellivet i storbyen byr på. Få ut frustrasjonen, vet du. Det er jo da man er mest kreativ!

Men nå må jeg nesten avslutte, butikkene stenger visstnok når man minst venter det i disse dager, og jeg må jo rekke å kjøpe inn rikelige mengder med proviant til den tilsynelatende mest produktive uken min i hele år.

God påske da, dere. Kos dere gløgg i hjel!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg