Tom for tegning

Helt om dagen, helt om føkkings natten.

Seriøst, å skulle realisere seg selv kreativt på siden, samtidig som man har en stabil inntekt på en kontorjobb som forhåpentligvis vil overbevise banken til å gi deg et boliglån en vakker dag, er ikke en dans på roser. Men sånn har det nå blitt. Jeg har to 100% stillinger, jeg! Disse forbanna ambisjonene, altså.

Noen ganger skulle jeg ønske at jeg ikke hadde så store planer for meg selv. Flytt ut til skogen, finn deg en snill mann og lev av hjemmedyrkede poteter og gulrøtter, liksom, mens resten av verden sliter seg gamle og stapper lommene fulle av pensjonspoeng i det store, travle bylivet, der man forurenser vår lille klode, ett kaffelatte pappkrus med plastlokk av gangen.

Jeg blir ofte litt sliten av bylivet. Synes alt går for fort, men likevel for sakte. Ukene spinner forbi, først er det mandag – og poff! så var det søren meg fredag igjen. Jeg bodde jo tre år på bygda, så det er ganske ironisk at jeg nå sitter her og bare drømmer om en hverdag uten e-post og kollektivtrafikk der alle sitter med knekk i nakken, mens de drukner i det virtuelle, selvopptatte 4G-universet. 

Jeg vet egentlig ikke helt hvor jeg vil med dette innlegget. Kanskje minne dere på at jeg er her, selv om det i perioder er langt mellom blogginnleggene. Denne vinteren har jeg vært produktiv på de kalde vinterkveldene. Jeg skal faktisk være med å gi ut en bok straks! Mange sene, søvnløse kvelder med hardt arbeid blir snart levert i mine hender i bokform. Det er ganske sykt. Og veldig, veldig spennende. (Mer om det senere.)

Poenget var bare at selv om jeg har masse tanker og skriver de ned, så er jeg litt tom for tegninger akkurat nå.

Men jeg kommer plutselig tilbake. Og da med litt fornyet tegne-energi. Peace out.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg