Forpliktelser er for tapere

Vet du hva jeg liker? Udefinerte forhold. For hvor fett er det ikke å leke kjærester med en man liker skikkelig godt, men ikke få noen av godene som en kjæreste får? Forpliktelser ass, verste jeg vet! Det er SÅ slitsomt å ha forpliktelser til noen, for tenk om de skulle finne på å forlange noe av lille, frie meg? Nei, nei. Jeg vil være fri – som en fugl, der jeg flakser med de små, patetiske vingene mine for å ikke styrte i bakken.

Jeg vil helst flakse fra det ene udefinerte forholdet til det andre. Det kaller jeg frihet. Og når noen begynner å forlange noe av meg så er det bare å si takk for meg og hadet bra, du fortjener mye bedre enn meg! Jeg sa jo at vi ikke var på vei til å bli kjærester. Haha, hører du dårlig? Det at jeg har ligget med deg, chattet med deg i timesvis flere kvelder i uka, kjørt langt for å henge med deg eller kjøpt julegave til deg har ingenting å si. Dette visste du fra starten, din dumming.

Dette skal være et enkelt og ukomplisert forhold, det vi har i mellom oss. Vi kan henge og kose oss gløgg ihjel i hverandres selskap, men vi er to frie individer som i hvertfall ikke er i et forhold og som lever uten noen forpliktelser overfor hverandre, så å hooke opp med andre er også helt OK. Vi skylder hverandre ikke en goddamnshit. Serr, jeg blir ikke sjalu engang. Du er den mannen jeg tenker MEST på altså, av alle de andre mennene jeg tenker på, så er du liksom nummer én. La oss si at jeg tenker på Mann 2 og Mann 3 i cirka tjue minutter til sammen per dag, så tenker jeg på deg minst tretti minutter per dag. Og du er jo ikke kjæresten min, så dette må du bare akseptere. Vi forlanger ingenting av hverandre liksom. Og det er digg.

Og kanskje det fineste med dette flotte, udefinerte forholdet, vet du hva det er?

Det er så spennende at jeg aldri vet om du hooker opp med andre når du ikke er sammen med meg i helgene. Jeg liker å leve på kanten, vet du. Synes det gir livet litt ekstra fart og spenning. Uvitenhet er gøy! Adrenalinkick som treffer rett hjem i mellomgulvet som et trippel karatespark på speed når det gjøres skikkelig riktig. 

Så skål til alle dere der ute som er i herlige, udefinerte forhold! Dere er jammen heldige.


 

5 kommentarer
  1. Bra skrevet, Ingrid, fortsett slik 🙂
   Flott å se at kvinner våger å åpne seg opp og tar bladet fra munnen; dette lover bra for framtida.
   De gamle fordommene er “passé”; fremtiden er fri og åpen for alle og alle skal få bli med 🙂
   ps: Vær ikke redd, vi menn er tolerante og fulle av respekt for kvinners ønsker og behov; vår aksept for dine valg er grenseløs og vi vil selvfølgelig aldri sette begrensninger for ditt liv.

  2. den kan jo leses både bokstavelig og ironisk denne, og uten annen sammenheng synes jeg det ironiske perspektivet står sterkest…… og at det hele egentlig er et tegn på frustrasjon over de som ikke forpliktet seg som forventet…?
   men, jeg lever langt på vei ut fra tekstens bokstav, dog ikke helt uten forventninger og forpliktelser, vi er i et definert forhold. Men likevel fritatt for sjalusi, likevel med en viss åpenhet for det “usikre”. Jeg/vi tror det blir bedre sånn. At forpliktelsene blir lettere å ta med seg på veien, når man samtidig har tatt bort en-dimensjonaliteten, men åpnet for lekenheten.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg