Tips for å bli “pen” // Vol. I “Vipper”

Hei, hei, jenter! Jeg er her for å dele litt visdom med dere. Du skjønner det at sjansen for at du er bra nok i dagens samfunn er ganske liten. For å være helt ærlig vil jeg tørre å påstå at 85% av dere som sitter og leser dette nå, er rett og slett ikke bra nok “au naturel”. Sånn utseendemessig altså, kan jo hende dere har helt supre personligheter og er smarte, men det betyr fint lite når du skal legge ut en selfie og vil ha et par hundre likes, hæ? Dagens skjønnhetsidealer har skyhøye krav, og det er særdeles få som kommer gjennom det bittelille, trange nåløyet (spesielt med de store rumpene, men det er et heeelt annet innlegg).

Men jeg har gode nyheter! Har du penger så kan det meste løses. Denne uken handler det rett og slett om øynene. Eller lettere sagt, øyenvipper.

Du trodde at du ble født med øyenvipper for å holde rusk og annet smått ute av det sarte øyeeplet, sant? FEIL! Øynene er vinduene til sjelen, og vinduene skal helst dekoreres. Populæritet, selvtillit og lykke vil vokse i takt med antall hår som er limt over hvert øye, og det skal helst ligne på en liten feiekost.

Det er ganske sykt å tenke på de stakkars menneskene som levde for 30 år siden som ikke engang hadde mulighet til å skaffe seg vippe-extensions. At folk i det hele tatt ble forført uten en svart, hårete larve hvilende på hvert øyelokk er for meg et under. 

Da var første del i denne skjønnhetsserien ute. Husk, når det gjelder vipper: More is more!

Greier du å balansere en klump med vipper på størrelse med en kråkebolle på hvert øyelokk kan jeg garantere deg at du vil merke en umiddelbar forandring til det bedre i ditt liv. You go, girl!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg