Paradise Hotel, sa du?

T1

 

Kjære ivrige Paradise-følgere (all 4 of you, liksom!). Tok meg skikkelig vann over hodet med daglige recaps. Plutselig satt jeg der og prøvde hardt å være morsom. Men så var jeg ikke det, gitt. Fant rett og slett ut at livet mitt dreier seg om så mye mer enn 10 lettkledde ungdommer som sigger og soler og snakker taktikk. Så fra nå av vil det komme et Paradise-innlegg NÅR DU MINST VENTER DET! Altså, ikke hver eneste dag, men plutselig, når som helst, ut av det blå osv. Herregud, tenk deg så spennende tid vi går i møte. Det er uansett mye morsommere å tegne de folka enn å lage analyserende play-by-plays av verdens minst interessante samtaler. Så kan jeg fokusere min kreative energi på alt det som egentlig er viktig her i livet, som Tinder-dates og hvilken farge den kjolen virkelig var…

Peace out.

Paradise Hotel, dag 5: Å by på seg sjæl

E1

 

I dag kommer det en ny jente inn i huset, juhu! Så pirrende og spennende liten introduksjon, der hun stikker den krokete storetåen sin i elven og begynner å vaske kjolen sin i vannet. Som rett ut av O Brother Where Art Thou, bare mye, mye mer trashy. Hvem er den mystiske kvinnen i vannet? Det vi vet er at hun har minst 3 lag med seig lipgloss smurt over leppene, som det lange brune håret bare venter på å bli sugd inntil. Og hvit blonde g-streng. Dette ser lovende ut.

Gutter, ønsk Elin, 21 år, velkommen på Paradise Hotel.

Som den introverten jeg til daglig er, var jeg spent på å få noen tips om hvordan man kan by mer på seg selv. Du skjønner det at Elin, i følge gutta på hotellet, er en ekspert på nettopp dette! Så her er ting du kan si og gjøre for å bli bedre likt i en ny gruppe med fremmede mennesker:

1. Kle deg som Pocahontas. Alt som minner om Pocahontas er egentlig overraskende sexy. Så dropp sko og bh, heng noen fjær i håret og putt et lite pannebånd av blomster/stein/perler rundt panna. Ha håret løst og i midtskill. Vass i en elv. Slår aldri feil!

2. Start en drikkelek. Viktig at du bare stiller sexspørsmål, så alle får vite hvor vill du er i senga. Fortell gjerne om den fingeren du fikk i rompa i helgen også, det er alltid en icebreaker.

3. Kyss alle du kommer over, både gutter og jenter. Var det noen som ikke klina med Elin i kveldens episode, egentlig? Tror jammen t.o.m. Emilie fikk seg et lite kyss idét de ble BFFs. Hun kan du sikkert stole på vettu, Emilie.

4. Foreslå nakenbading! Utover kvelden, når promillen har nådd høydepunktet, er det ikke dumt å lufte silikonpuppene for en liten “skinnydip”.

5. Ta klesvasken i elven. Ser ut som man blir veldig populær, pluss at man sparer miljøet! Vinn-vinn.

Paradise Hotel, dag 4: Skal aldri si aldri!

K1

 

Sto opp i dag og bare OMG! Første parsermoni! Fikk nesten ikke sove i natt. Neida. Men seriøst, Triana har på seg den røde bomullskulekjolen igjen? Er ikke det skikkelig fashion no-no? Hva ville Jan Thomas sagt?? Jeg skal la det gå denne gangen, Triana, jeg har nemlig også vært på ferie i Mexico og da kunne jeg jo ikke ha med en ny kjole for hver dag. Man skal trossalt betale i dyre dommer for den overvekten.

Mathias er så glad fordi han slipper å bruke hodet i dag. Mathias skal bare lage is (?), sole seg, danse og bade. Jeg har store problemer med folk som snakker om seg selv i tredje person. Vet ikke hvorfor, vet du?

Emilie synes Kevin virker “sykt ærlig”! Haha! Ingen kommentar, din menneskekjenner. Trodde først at Isabel og Pierre hadde pult, men heldigvis ikke (for Isabels skyld altså, svensken synes jo det er kjempekjipt).

Mathias bruker noen vakre metaforer om atomkraft og Hiroshima for å beskrive hvor mye han må på do til Knut. Fresht. Gutter, det er ingen jenter som blir sjarmert av avføringshistorier.

Frokost. Brev! Alle er stressa, det er jo flere som må hjem i kveld. Mathias derimot, han har fredning og har det superchill, så han bestemmer seg for å pumpe jern i fire og et halvt minutt for å “se bedre ut på TV i kveld”. Emilie og Kevin prater litt om hvem han skal stelle seg bak, Emilie synes hans skal stå bak Martine. Bra, fraskriv deg alt ansvar! Hadde jeg også gjort.

Svensken og Noodlehair prater om hvor kjedelig det er at jentene ikke vil ha seg. Forstår skuffelsen, men vi vet jo fra noen teasers at det blir litt action i dusjen snart, så jeg er ille spent på hvem som får seg noe!

Bassenggymnastikk. Musikk. Får litt sånn Baywatch-musikkvideo-vibe. Emilie griner litt fordi hun ikke vil sende hjem noen. Hun er jo for snill til å være en skikkelig taktisk spiller. Spørs om man kommer så langt med det da?

Dramatisk soundtrack mens Knut tømmer en hel hårsprayboks i håret før parsermoni. This guy means business! Parsermoni… eller skoleball på ungdomsskolen? Her er det minst en kilo med paljetter og en meter kjolestoff fordelt på 5 personer.

CF er låst til Sara og går først. Mathias, fredning, går til Tina. (Kevin får crazy eyes!) Pierre til Isabel. Harald til Martine. Mads til Emilie. Knut til Isabel. Kevin til Emilie. (Ser at høyvannsbukser er trenden om dagen. Visste du at sånne bukser kalles “ankle grazers” i USA? Dette kunne Knut sikkert fortalt deg, han er jo stylist!)

Isabel velger Pierre. Emilie er helt ødelagt, og bare “Jeg kommer til å ta valget mitt utifra hva jeg føler og tenker selv.” Det var da godt at du tar hensyn til deg selv, nemlig ingen andre som gjør det her. Hun velger Mads.

Mads begrunner Emilies valg med: “Alle sammen liker mæ da, for jæ e den jæ e og lage mye liv og artig og sånn. Så jæ tru kanskje det e det jeg skårer veldig mye på.”  Herlig med såpass mye selvinnsikt. Og selvtillit.

Kevin begynner å grine! Wtf! Trodde ikke han var i stand til å uttrykke denne typen emosjoner. Emilie synes det er trist at Kevin er ute, men hun skal besøke han i Trondheim.. nei, Steinkjer…nei! Levanger! (Tror kanskje ikke du skal sitte og holde pusten, Kevin, mye som tilsier at hun ikke kommer frem.)

Knut pakker de sorte Nudie-jeansene sine. Vi ser en montasje av Knuts tid på hotellet… Tenker det er like greit at han blir sendt hjem nå, før han utvikler tredjegrads KOLS fra all kjederøykingen. Dra hjem og style en photoshoot i Oslo, Knut, det er der du hører hjemme! Du er uansett for snill til å være en sleazy PH-spiller. Keep it classy.

Paradise Hotel, dag 3: LOVE U BOYS

H1

 

Jeg er så fascinert av det vekslende oppned-smilet til Christopher når han snakker! Og øyenvippene til CF er virkelig sånne vipper alle jenter kan bare drømme om- er de ekte, tro? Sara er skuffet fordi Fredrik måtte ut. Nå sitter hun igjen med Jonas, og det virker ikke som de har så veldig mye å snakke om der de ligger i senga og stirrer tomt ut i luften.

Svensken får stjerne i boka for å assistere Isabel med litt fyllespying, hadde virkelig ikke trodd det om han. Så har han kanskje noen bittesmå empatiske molekyler langt inni den muskuløse sjelen sin, han også. Dagens første nevnverdige høydepunkt, derimot, må være håret til Harald! Nå skjønner jeg plutselig hvorfor han kjører den glatte sleiken. Hadde jeg også gjort hvis håret mitt så ut som en pakke med Ramen-nudler au naturelle.

Det kommer et brev, Martine leser høyt. “Kjære jenter, hotellet er innvandert (jepp!) av kjekke gutter som kjemper om deres gunst, det kan være utmattende å være gjenstand for slik beundring. Derfor skal dere nå dra på en utflukt hvor dere kan slappe av og lade batteriene.” Emilie gleder seg til å komme litt vekk fra hotellet, for de har jo vært der så lenge, liksom. Hele 2 dager. Yikes.

Gutta har en ganske artig samtale om hva slags dyr de kunne tenke seg å være. Mads vet usedvanlig mye om mus. (“Mus kan komme seg gjennom et høl som er 3-4 ganger mindre enn seg selv!”) Mathias ville vært en ørn, for da kunne han både gått og flydd. Svensken synes kanskje at det er enda kulere å være en papegøye, for papergøyer kan prate også! Godt observert, Pierre. Godt observert!

Jentene drar ut på tur, guttene løper på do for å drite. Svensken synes det er slitt slitsomt at alle de norske guttene snakker så mye om bæsj. Kulturforskjeller, ass. Han er DRITTLEI all den bajspraten. Jeg er kanskje litt enig med Pierre her, altså.

Jentene koser seg med litt rosécava på stranda og får nytt oppdrag. En av jentene må ofre sin partner for å få en stor makt. I mens er det dagsfylla på hotellet. (Bygdegutten hadde blitt så glad nå!) Tror kanskje Mathias er minst like begeistret. Han drar noen moves jeg sent vil glemme, dessverre.

Martine synes Pedro (hehe) og Harald styrer hele opplegget. Tror vi kan vente mange gullkorn fra denne munnen i fremtiden. Jentene drar tilbake til hotellet og forteller at Sara har ofret sin partner for makten, så Jonas må hjem. Synes han tar det veldig pent, hadde det vært meg hadde jeg dødd av avvisningsangst. Rejection, det verste jeg vet.

Pandoras eske, Sara og de 4 svarte gutta samles! Sara må avgjøre skjebnene til de svarte laget. Det blir:

Fredning: Mathias, Partner: CF, Sjekke ut: Christopher, Står som han er: Knut Eirik 

Fint å se at Chris viderefører “en siste hilsen på speilet.” Han har gjort leksene sine, for å si det sånn. LOVE U BOYS. Peace out!

Paradise Hotel, dag 2: Ja, hva skal man si?

W1


Triana tok på seg noe litt mer casual i dag, skulderen henger tilogmed utenfor kjolen, som er pyntet med sånne små, røde bomullskuler som man kan kjøpe på Panduro for å lage julepynt, det er casual, det!

Det er første morgen på hotellet.

Awkward silence rundt frokostbordet. Svarte og hvite laget er SÅ sykt forskjellige, det er så å si umulig å føre en samtale sammen… helt til de finner ut at de har noe felles, nemlig at alle må bæsje. Et velkjent dilemma når du deler bad med en snerten dame du nesten ikke kjenner og i tillegg vet at du har et lite publikum av regissører og klippere som sitter og vitner det hele. I feel you, bros! Hadde slitt med det sjæl. Keep it in, sier jeg bare.

Det kommer brev, nå må jentene velge et av lagene. Bad vørses da Good, sier Svensken. Er ørene hans blitt spissere siden sist?

Mathias, som fniser hver gang han ljuger, er jo en sånn partner man kan stole på da. At ikke jentene har skjønt det, sier jo litt om mengden livserfaring en sørlandsjente på 20 år bærer på- relativt lite. Neida, de velger å stole på Harald og Kevin, de. Haha! Favorittøyeblikk: De hvite smisker med jentene på senga, så kommer de svarte for å “krææsje litt” og Christian (CF?) støtter seg mot skyvedøren så den glir igjen, mister balansen og redder seg inn med et skjevt smil. Det er de små øyeblikkene…

Brev til gutta! Hvite blir sendt til Venus, sorte til Mercurio. Første oppdrag. Det laget som ikke blir valgt av jentene må sende hjem en gutt… Det hvite laget må lese brevet 5 ganger før det går opp for dem at det er en fra det andre laget de skal velge for eventuell utsendelse. Phew! Kunne blitt pinlig om misforståelsen ikke hadde blitt oppdaget i tide.

Parsplitt-sermoni. Jentene velger det hvite laget!? Kose Stavangergutten Fredrik må hjem, han med den quirky hatten, dialekten og alle de fargerike tatoveringene. Jeg blir også litt skuffa, må innrømme det. De spiller av en liten montasje med godlåta fra Chicago, “If You Leave Me Now”. i bakgrunnen, og jeg får nesten en tåre i øyekroken mens de mimrer tilbake på alle de 10 timene med latter og bonding de har fått på hotellet sammen. I et forvirret øyeblikk viser Fredrik finger’n til sitt eget lag og bare, “See you on the flipside, motherfucker!” Jeg har en følelse vi får han tilbake om en liten stund altså, merk mine ord.

De svarte flytter inn på Solo, studentkollektiv-style. Kevin byr på litt mer av seg selv, fyren er jo like pen på innsiden som på utsiden. Vakkert.

Jentene begynner å føle at de kanskje har valgt feil og gitt de hvite mye makt (No shit, Sherlock!), heldigvis får de beskjed om at det er fest. Fest løser alle problemer. Her sminkes, sprayes og pushes det for harde livet, før alle blir helt gærne og danser på bordet. Det tar ikke av før alle står på bordet og rister på minst 2 kroppsdeler samtidig. Yay!

Får litt flashbacks til gode gamle pysjamasparties som man hadde som barn når de svarte legger seg for natten. Koselig.

Stort mer er det ikke å si om denne episoden, håper på mer drama/action/komedie i morgen. See ya.

Paradise Hotel 2015, dag 1: En liten intro

E1

 

Jepp, nettopp ferdig med å se første episode av Paradise Hotel 2015 og det ser lovende ut. Orka ikke engasjere meg i fjorårets sesong (av ren latskap), men i år føltes det både riktig og uimotståelig å dele mine tanker med dere. Så en rask re-cap med noen av høydepunktene coming right up!

Første tanker om årets Paradise: En pompøs åpning med neddempede farger gjør introen på grensen til classy, men det tar ikke mange sekundene før både jenter i bikini og fistpumps melder sin ankomst, så stryk det jeg nettopp sa. En blond jente forteller at hun skal “være seg selv, men kynisk, og ikke stole på noen.” (Hva er det som egentlig er igjen da? Det lurer jeg på) Ah, big statements, give me more!

Guttesilhuettene byr på noen lovehandles, og vi forstår med det samme at det blir en fin blanding av unge menn i alle former og fasonger. En av de første guttene er så opptatt av å se i kamera, at han ikke engang treffer glasset han prøver å sprute litt sodavann oppi. Noe tilsier meg at det kan bli vanskelig å få seg jobb som bartender når du kommer ut, lille venn!

Tar for meg et lite knippe deltakere i dag:

Christian Fredrik, fra Stavanger, er første gutt ut. Jeg blir litt letta når han selv påpeker at navnet hans er veldig langt, så bare:

 

E2 copy

 

I år er det kun et kjent ansikt (for min del), og det er selveste Knut Eirik fra Stylistene. Han kan melde at han har tatt Botox i panna, synes fattige folk som lukter svette er skikkelig turn-off og har lyst til å vinne hele greia. (hvem har ikke det?)

 

E3 copy

 

Sara, 22 år, studerer filosofi (men tar det ikke spesielt seriøst), og er ikke spesielt glad i dyr (hun er redd for dem). Vi har også en del felles, hun og jeg, hun liker nemlig taco og mener at “alt ordner seg” for snille piker. Martine er fra Drammen, 21 år og er både solbrun, blond og veldig glad i hester. Hun er også tilhenger av “alt ordner seg” konseptet, og dere vet hva jeg synes om det. Dessverre er hun også en av de som lager egne regler når det gjelder prosentregning, og sånne kan man aldri stole 110% på, så ett minuspoeng for det. Triana får terningkast 5 for den fine kjolen som jeg først trodde var en fancy jumpsuit.

Christopher er en kar med masse tatoveringer, som ser på seg selv som en badass, mens han svinger seg litt usikkert mellom noen tynne trestammer. Han vil helst ikke ha sex på TV for mammas skyld, men å si ting som “den største turn-offen ved en jente er hårete mus” og “med gras på matta så speller jæ’kke” er helt innafor, altså. Han har også misforstått det engelske uttrykket “Time will show”, som er i grunn litt pinlig på landsdekkende TV. Jaja, ordner seg vel for deg også, Chris.

 

E4 copy

 

Mathias er 22 år og en student fra Oslo. Ser han lett kan bli hotellets klovn (og det kommer ikke helt uanstrengt, for å si det sånn). Det som fascinerer meg kanskje mest ved han er den lille fliken på kapsen hans, som dingler nedover panna når han snakker… Jo! Og så lever han hver dag som det var den siste! Shit, jeg har alltid lurt på hvordan dette fungerer i praksis, så jeg følger spent med, Mathias! Mitt favorittlivsmotto, vet dere som har fulgt med i det siste.

 

E5 copy

 

Når alle har fått velge seg en partner, kommer Triana med SJOKKnyheter og så kommer det hvite guttelaget inn. Noen av de er høye, blonde og blåøyde, og kan egentlig minne om de to guttene fra Funny Games. De er også en rak motsetning til de første gutta, som egentlig ser ut som de alle hører hjemme på en eller annen bar på Grünerløkka.

Til jentenes store begeistring blir det satt 2 gutter til hver jente, en fra svarte laget og en fra hvite laget. Av alle som presenteres fra det hvite laget kan jeg melde at:

Harald, som er 21 år og fra Steinkjer, sliter ikke med lav selvtillit. Han vet nemlig at han kan beskrives som “Guds gave” til kvinnene, og det spørs om ikke mormor og farmor, som sitter spent og følger med fra hjemlandet, har hatt et finger med i spillet når det gjelder hans taktikk i PH. Har også tatovert etternavnet sitt på underarmen, i tilfelle han skulle glemme hvor han kommer fra.

Svensken, en 21-åring som heter Pierre, er fra Falkenberg (et sted i Sverige!). Han er partysvenske og proud of it! Han elsker sex, har litt dårlig hukommelse når det gjelder sitt eget livsmotto og har litt svårt for å forstå norsk, stakkar. Han er også selverklært livsnyter, og det innebærer ikke så mye jobbing, da, kan du si.

 

E7

 

Nok for i dag, dere, jeg har faktisk viktigere ting å gjøre også, som å vaske tøy og stå på rulleskøyter. Det er mye å ta av her, så vi snakkes garantert snart igjen!