Forpliktelser er for tapere

Vet du hva jeg liker? Udefinerte forhold. For hvor fett er det ikke å leke kjærester med en man liker skikkelig godt, men ikke få noen av godene som en kjæreste får? Forpliktelser ass, verste jeg vet! Det er SÅ slitsomt å ha forpliktelser til noen, for tenk om de skulle finne på å forlange noe av lille, frie meg? Nei, nei. Jeg vil være fri – som en fugl, der jeg flakser med de små, patetiske vingene mine for å ikke styrte i bakken.

Jeg vil helst flakse fra det ene udefinerte forholdet til det andre. Det kaller jeg frihet. Og når noen begynner å forlange noe av meg så er det bare å si takk for meg og hadet bra, du fortjener mye bedre enn meg! Jeg sa jo at vi ikke var på vei til å bli kjærester. Haha, hører du dårlig? Det at jeg har ligget med deg, chattet med deg i timesvis flere kvelder i uka, kjørt langt for å henge med deg eller kjøpt julegave til deg har ingenting å si. Dette visste du fra starten, din dumming.

Dette skal være et enkelt og ukomplisert forhold, det vi har i mellom oss. Vi kan henge og kose oss gløgg ihjel i hverandres selskap, men vi er to frie individer som i hvertfall ikke er i et forhold og som lever uten noen forpliktelser overfor hverandre, så å hooke opp med andre er også helt OK. Vi skylder hverandre ikke en goddamnshit. Serr, jeg blir ikke sjalu engang. Du er den mannen jeg tenker MEST på altså, av alle de andre mennene jeg tenker på, så er du liksom nummer én. La oss si at jeg tenker på Mann 2 og Mann 3 i cirka tjue minutter til sammen per dag, så tenker jeg på deg minst tretti minutter per dag. Og du er jo ikke kjæresten min, så dette må du bare akseptere. Vi forlanger ingenting av hverandre liksom. Og det er digg.

Og kanskje det fineste med dette flotte, udefinerte forholdet, vet du hva det er?

Det er så spennende at jeg aldri vet om du hooker opp med andre når du ikke er sammen med meg i helgene. Jeg liker å leve på kanten, vet du. Synes det gir livet litt ekstra fart og spenning. Uvitenhet er gøy! Adrenalinkick som treffer rett hjem i mellomgulvet som et trippel karatespark på speed når det gjøres skikkelig riktig. 

Så skål til alle dere der ute som er i herlige, udefinerte forhold! Dere er jammen heldige.